Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogy készüljünk a panzióba?

rambi15.jpgHogyan készüljünk a panzióba?

Az első, és legfontosabb dolog, hogy győződjünk meg róla,kutyánk oltásaival minden rendben van. 

Nem szenved semmiféle fertőző betegségben.

Nem tüzel-e?

Érkezés előtt gondoskodjunk a bolha és kullancs elleni védelemről.

Amennyiben valamilyen gyógyszert rendszeresen szed, abból legyen elég az ott tartózkodás idejére. A gyógyszerek szedéséről készítsünk egy "útmutatót".

Hogy kutyánk minél gondosabb ellátásban részesülhessen célszerű kitölteni a panzió részére az adatlapot. Ebből kiderül mik a kutya szokásai, igényei, tulajdonságai. Mik a gazdi elvárásai.  panzió adatlap.doc

Mivel a panzió kis férőhelyes ezért különösen az ünnepek idejére és az üdülési főszezonban célszerű minél hamarabb helyet foglalni, amit  a 06-70/8823939-es mobilon tehet meg.

               

dsc02982.jpg

Mit vigyünk magunkkal?

Az oltási könyvet mindenképpen.

A gyógyszereket, gyógyászati felszereléseket, ha vannak.

Pórázt, nyakörvet, vagy hámot.

A többi teljes mértékben a gazdira van bízva.

A kutya szokásainak ismeretében  érdemes eldönteni,hogy szükség van-e  saját ágyra,takaróra, etető, itató edényekre, játékra ruhára, stb. 

A panzió mindennel fel van szerelve, akár üres kézzel is érkezhetünk, de van olyan kutyus, aki jobban szereti a sajátját használni.

Egy otthoni tárgyat ajánlott hozni, amin a hazai illatok rajta vannak. Drága játékokat csak akkor adjunk a kutyával, ha  nem sajnáljuk, mert lehetséges, hogy a közös játékok alkalmával tönkre megy, vagy eltűnik a kertben. Előfordulhat viszont az is, hogy kedvencünk egy általa "szerzett" játékkal tér haza :-)

Ha a gazdi igényli, a magával hozott tápot fogjuk adni kedvencének.

 

tigris-titi-mampa.jpgÉrkezés

Érkezéskor célszerű egy mobil hívással bejelentkezni, mert a kapucsengő hangjára a kutyák többsége nagyon izgatott lesz, és nehezen kezelhetővé válik.

Az érkezés mindíg felfokozott hangulattal jár. Új szagok, hangok. Elmegy a gazdi...... Hacsak nem visszatérő vendégről van szó, először meg kell nyugodni, ki kell  pihenni az utazást   "ki kell csomagolni" és "belakni a teret" és csak aztán lehet ismerkedni a többiekkel. Ez nehéz időszak, van akinek csak pár perc, van akinek több óra.

Éppen ezért ha lehetséges érdemesebb délelőtt érkezni, mint este.

A panzióban a szoba foglalás reggel 9-től másnap reggel 9-ig tart. Az ettől eltérő időpontot  érdemes előre egyeztetni.

 

 

 
      

  Amíg távol vagyunk...          dsc02959.jpg

Amíg távol van addig sincs  teljesen elszigetelve kedvence Öntől.

Ha aggódik a hogyléte miatt, érdekli hogyan boldogul az új helyzetben, szerzett- e barátokat, jó-e az étvágy, nyugodtan érdeklődhet utána. Reggel 9 és este 10 között bármikor hívhat minket (5,30 és 6 óra közötti időpont kivételével)  a 06-70/882-3939 es számon, és a  Irhat emailt is, a rezidencia.szigilex@gamil.com címre.

 

               

 

  

 

 

  Reméljük, hogy az Ön kedvencét is mihamarabb vendégül láthatjúk!